Wat zeggen mijn klanten

Ik geniet enorm van elk project dat ik voor mijn klanten mag uitvoeren. Maar het is natuurlijk goed om te weten wat zij zelf zeggen. Op deze pagina lees je hun ervaringen!

Al vanaf het eerste contact merkten we dat Michèlle ons begrijpt. Waar we zelf niet verder kwamen met onze grote diversiteit aan stijlen is het haar gelukt om een ontwerp te maken wat helemaal bij ons past. Ze werkt zonder poespas: recht voor zijn raap en het werd snel concreet. 
We gunnen iedereen een droomhuis ontworpen door Michèlle!

– Hilde en Niek, Weesp (april 2024)
UITSTEKEND
5 recensies op
Marijke Roodnat
Marijke Roodnat
07/05/2024
Een heel mooi advies ontvangen waarin mijn wensen uitstekend verwerkt zijn. Ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik heel blij van werd. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader!
Lisa van der Plas
Lisa van der Plas
27/11/2022
Vanaf de eerste stap een groot succes! Moodboard, kleurenplan, lichtplan, meubelplan, materiaalplan, visualisaties in 3d, een winkellijst, de staaltjes. Alles helpt ons enorm. Het inrichten van ons nieuwbouwhuis is van een gigantische stressklus veranderd in een fijn proces. Wij vonden het zelf best spannend om een keuze te maken. Wie vertrouw je zo'n klus toe? Achteraf gezien 100% de juiste keuze en eentje die we zó weer zouden maken (bijvoorbeeld als de we zolder gaan aanpakken).
Ingrid Bergstein
Ingrid Bergstein
17/11/2022
Een aantal projecten heb ik als bestuurder van Sanare Zorg & Welzijn toevertrouwd aan Studio Vlerk. Project restyling van een logeerkamer in een hotelsuite. Michelle, eigenaar van Studio Vlerk, werkt opvallend snel. Ze kan zich goed verplaatsen in de bijzondere context van de klant. Op basis van onze wensen heeft zij een eerste opzet gemaakt, waar wij erg enthousiast over waren. Het voorstel voor inrichting overtrof onze verwachtingen. En ongezellige kamer werd door haar omgetoverd naar een logeersuite met een gezellige en luxe uitstraling tegelijkertijd, die niet onderdoet voor een logeerkamer. Project inrichting van een activiteitencentrum. Studio Vlerk heeft een totaal plan opgesteld voor onze nieuwe dagbesteding. Wij wilden met beperkte middelen een eigentijdse warme ontmoetingsruime creëren. Michelle bleek in staat om zich goed te kunnen verplaatsen in onze doelgroep, waarbij het realiseren van een prikkelarme omgeving ons doel was. Michelle bleek zeer creatief in het vinden van betaalbare oplossingen. Ook het hele inkoopproces heeft Studio Vlerk voor ons begeleid, waardoor we totaal ontzorgd werden. De feedback van onze cliënten op deze nieuwe locatie is zeer positief. Het werken met Michelle kan ik van harte aanbevelen. Ingrid Bergstein, eigenaar/bestuurder Sanare Zorg & Welzijn
Lies Thonen
Lies Thonen
14/10/2022
Michèlle heeft ons geholpen bij de verkoopstyling van het huis van mijn moeder. Ze wist de woonkamer met zéér beperkte middelen toch om te toveren tot een ruimte waar kopers doorheen konden kijken. Van een donker, oubollig interieur naar een ruimtelijke sfeer die (ondanks de overheersende vloer) ook jongere kijkers aansprak. De woning was dan ook snel verkocht. We zijn zeer tevreden met haar manier van werken en het prettige contact. Een aanrader wat ons betreft!

Eindbeoordeling opleiding Interieurontwerp aan de Nederlandse Interieur Academie.