3D visualisatie van woonkamer met wandkast

Interieuradvies:
informatie en prijzen

Hoe deel ik de woonkamer handig in? Op welke manier kan ik verlichting echt goed toepassen? Of je nu op zoek bent naar een paar stylingtips, of een uitgebreid advies van A tot Z: ik kan je helpen.

Kies je interieurpakket

Voor de meest voorkomende adviezen heb ik handige pakketten opgesteld. Voor welk pakket ga jij?

Interieurplan
Compact

700,-

Voor 1 ruimte, zoals de woonkamer

Met het compacte interieuradvies help ik je snel op weg. Je krijgt een duidelijk advies voor de belangrijkste onderdelen van je interieur, waar je zo mee aan de slag kunt. Het advies geeft richting, de details vul je zelf in. De startsessie en eindpresentatie zijn in dit pakket online, via Google Meet. Het eindadvies krijg je als een mooie pdf in je mailbox.

Inhoud van dit pakket
 • Online kennismaking
 • Online startsessie via Google Meet (1 uur)*
 • Moodboard stijl en sfeer
 • Kleur- en materialenplan
 • Indeling van de ruimte op 2D-plattegrond
 • Beknopt advies voor de belangrijkste raambekleding en meubels
 • Advies per e-mail als pdf-bestand, belangrijkste kleurstalen per post
 • Eindpresentatie via Google Meet
 • 10% korting op LAB Paint van Vestingh Paint

* Dit advies gaat helemaal digitaal! Dat werkt het best als je mij van tevoren foto’s en/of filmpjes van de ruimte stuurt, samen met de plattegrond met maten.

Interieurplan
Compleet

1500,-

Voor 1 ruimte, zoals de woonkamer

Dit pakket is, zoals de naam al zegt, helemaal compleet. Met het uitgebreide plan heb je alles wat je nodig hebt om zelf met je interieur aan de slag te gaan. Highlights van dit pakket zijn een interactieve startsessie bij jou thuis, een lichtplan en prachtige foto­realistische 3D-afbeeldingen. Het advies krijg je als een mooi ingebonden boekje.

Inhoud van dit pakket
 • Online of live kennismaking, afhankelijk van afstand
 • Startsessie bij jou thuis (2 tot 2,5 uur) met interactieve Stijlkaartensessie
 • Moodboard stijl en sfeer
 • Kleur- en materialenplan
 • Indeling van de ruimte op 2D-plattegrond, meerdere opties
 • Prachtige fotorealistische 3D-visualisaties waarin je de ruimte ziet zoals die gaat worden
 • Compleet lichtplan voor de hele ruimte
 • Advies voor raambekleding
 • Advies voor meubels en accessoires
 • Complete shoppinglist met alle producten en materialen, inclusief links om te bestellen
 • Regelmatig tussentijds overleg
 • Advies als zeer compleet en mooi ingebonden boekje, met uitgebreide uitleg bij alle onderdelen
 • Eindpresentatie in de studio*
 • 10% korting op LAB Paint van Vestingh Paint

* binnenkort opent mijn eigen studio in Krimpen aan den IJssel. Ik nodig je daar graag uit voor een eindpresentatie in stijl! Tot die tijd spreken we voor de eindpresentatie af bij een locatie van Broeinest bij jou in de buurt.

Interieurplan
Luxe

2400,-

Voor 1 ruimte, zoals de woonkamer

Voor de echte Interiorista’s! Wil je je helemaal onderdompelen in de interieurwereld? Met het Interieurplan Luxe neem ik je mee op een inspirerende reis, waarbij je samen met mij ontdekt van welke materialen, stijl en sfeer jouw hart sneller gaat kloppen. Je krijgt een compleet interieurplan, plus een heleboel hele fijne extra’s.

Inhoud van dit pakket
 • Alles van Interieurplan Compleet
 • Live kennismaking
 • Ik ga met je mee shoppen voor meubels en accessoires
 • Ik neem je mee naar leveranciers van materialen, zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken
 • Ik kom regelmatig langs tijdens de uitvoering door de aannemer om mee te denken over eventuele vraagstukken
 • Als alles klaar is kom ik jouw ruimte afstylen met alle meubels en accessoires die je hebt aangeschaft of al in je bezit had
 • Inclusief 1 schets voor een maatwerkmeubel
 • Inclusief 360-graden views van de ruimte die ik je via een VR-bril laat zien!
 • Advies als zeer compleet en luxe naslagwerk, met uitgebreide uitleg bij alle onderdelen
 • 10% korting op LAB Paint van Vestingh Paint

Bij de pakketten ga ik uit van ruimtes van maximaal 60 m2. Is jouw ruimte groter? Neem dan even contact op. Voor heel kleine ruimtes, zoals de hal en het toilet, reken ik een lagere prijs. Laat je meerdere ruimtes in een keer ontwerpen? Dan krijg je voor elke volgende ruimte 20% korting. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reiskosten van 40 cent per km buiten Krimpen aan den IJssel.

Losse modules

Misschien heb je niet een heel interieurplan nodig, maar een los onderdeel. Dan bieden de losse modules uitkomst. Staat jouw interieurvraag er niet tussen? Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte op maat.

Kleuradvies
op maat

250,-

Voor 1 ruimte, zoals de woonkamer

Kleurstress? Niet nodig! Met mijn kleuradvies schilder je die wanden zonder twijfel in de juiste kleur. Met kleur kun je accentueren en verhullen, en een fantastische sfeer neerzetten. Je krijgt een uitgewerkt advies, met suggesties voor verfkleuren, behang en/of wandpanelen.

Wat zit er in dit pakket?

Een kleuradvies op maat begint met een kleursessie bij jouw thuis. Samen bekijken we de ruimte en ontdekken we wat jij wel en niet mooi vindt. Ik houd rekening met de hoeveelheid lichtinval, de kleur en richting van het daglicht en optische effecten. Thuis werk ik wat we besproken hebben verder uit tot een compleet kleuradvies, dat ik je per e-mail toestuur. De kleurstalen krijg je per post.

Inclusief 5% korting op LAB Paint van Vestingh Paint.

Ontwerp
maatwerkmeubel

vanaf 300,-

Voor 1 meubel

Kun jij die perfecte kast maar niet vinden? Of heb je een gek hoekje waar geen enkel meubelstuk goed past? Als aanvulling op het complete interieurplan, of als losse opdracht, kan ik een maatwerkmeubel ontwerpen dat precies past bij de ruimte die je hebt.

Wat zit er in dit pakket?

Ideaal zo’n maatwerkmeubel: zo verspil je geen enkel hoekje meer. Bovendien kun je helemaal zelf bepalen hoe het meubel eruit moet gaan zien. Wil je een extra hoge la? Geen probleem. Een vak waar de Nintendo precies in past: done. Ik lever het ontwerp op met een beschrijving van alle materialen en maten. Ook heb ik een aantal hele fijne meubelmakers in mijn contactenlijst staan die het meubel voor je kunnen maken.

De exacte prijs hangt af van het type en de grootte van het meubel.

Compleet
lichtplan

vanaf 600,-

Voor 1 ruimte, zoals de woonkamer

Heb jij net als veel andere mensen nooit echt goed nagedacht over de verlichting in je woning? Dat kan beter! Met een lichtplan op maat verlicht je je kamer eindelijk op de juiste manier. En dat zorgt voor héél veel sfeer, én genoeg licht om te lezen, koken of werken.

Wat zit er in dit pakket?

In een lichtplan zie je precies welke lampen waar komen voor de perfecte sfeer en functionaliteit. Ik bereken hoeveel Lumen je nodig hebt, ik onderzoek welke soorten licht op welke plek vereist zijn en ik geef je een uitgebreid advies over de armaturen, lichtbronnen, lichtkleur, gradenbundels en alles wat je verder moet weten voor een goede verlichting. Ik kan rekening houden met je bestaande lichtpunten, of een advies geven voor nieuw aan te leggen lichtpunten.

De exacte prijs hangt af van de grootte van de ruimte.

Gaan we samen aan de slag?

Past jouw interieurvraag precies in een van de pakketten? Of is jouw wens of situatie toch net iets anders? Ook dat is geen probleem. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Na het kennismakingsgesprek ontvang je binnen 1 week een offerte op maat.

Mijn werkwijze

Op basis van jouw wensen, smaak en stijl maak ik een interieurplan. Daarin zie je bijvoorbeeld hoe je de ruimte kunt indelen, welke kleuren op de muur gaan en welke verlichting je kunt toepassen.

1. Gratis kennismaken

We ontmoeten elkaar live of online voor een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Ik vertel wat over mijzelf en mijn werkwijze, en we bespreken jouw interieurvraag.

2. Offerte op maat

Bij het kennismakingsgesprek overleggen we wat voor advies je precies nodig hebt. Ik maak daarna een offerte op maat die precies aansluit bij jouw vraag.

3. Een beetje huiswerk

Akkoord met de offerte? Dan stuur ik je het online intakeformulier. Kun jij vast aan de slag. We maken ook een afspraak voor de startsessie.

4. Startsessie

Bij de superleuke startsessie van 2 uur gaan we samen ontdekken van welke stijl, sfeer en materialen jij of jullie houden. Ook bekijken we samen de ruimte(s) waar het om gaat.

5. Uitwerking

Met alle informatie die ik nu heb ga ik aan de slag voor jouw interieur. Ik doe dat in een aantal fasen. In elke fase vraag ik je om mee te denken!

6. Eindpresentatie

Ik nodig jullie uit voor de eindpresentatie in mijn studio of ik kom bij jullie thuis, met alle kleur- en materiaalstalen. Je ontvangt het plan ook als geprint boekje.

Maarre… wordt het dan nog wel mijn eigen stijl?

Geen zorgen: jouw ideeën, stijl en wensen staan voor mij centraal. Het gaat niet om mijn eigen smaak. Ik wil een ruimte ontwerpen waar jíj gelukkig van wordt. Ik tover jouw ideeën om tot een concreet, samenhangend plan, met de juiste kleuren en materialen.