3D visualisatie van woonkamer met wandkast

Interieuradvies: informatie en prijzen

Hoe deel ik de woonkamer handig in? Op welke manier kan ik verlichting echt goed toepassen? Of je nu op zoek bent naar een paar stylingtips, of een uitgebreid advies van A tot Z: ik kan je erbij helpen.

Mijn werkwijze

Op basis van jouw wensen, smaak en stijl maak ik een interieurplan. Daarin zie je bijvoorbeeld hoe je de ruimte kunt indelen, welke kleuren op de muur gaan en welke verlichting je kunt toepassen.

1. Gratis kennismaken

We ontmoeten elkaar live of online voor een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Ik vertel wat over mijzelf en mijn werkwijze, en we bespreken jouw interieurvraag.

2. Offerte op maat

Bij het kennismakingsgesprek overleggen we wat voor advies je precies nodig hebt. Ik maak daarna een offerte op maat die precies aansluit bij jouw vraag.

3. Een beetje huiswerk

Akkoord met de offerte? Dan stuur ik je het online intakeformulier. Kun jij vast aan de slag. We maken ook een afspraak voor de startsessie.

4. Startsessie

Bij de superleuke startsessie van 2 tot 2,5 uur gaan we samen ontdekken van welke stijl, sfeer en materialen jij of jullie houden. Ook bekijken we samen de ruimte(s) waar het om gaat.

5. Relaxen (en meedenken)

Met alle informatie die ik nu heb ga ik aan de slag voor jouw interieur. Ik doe dat in een aantal fasen: het schetsontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp. In elke fase mag je meedenken!

6. Eindpresentatie

Het definitieve plan presenteer ik bij jullie op locatie, met alle kleur- en materiaalstalen. Je ontvangt het plan ook als geprint boekje.

Hoeveel kost dat?

Elk project is anders. Vaste pakketten werken in mijn ogen daarom niet lekker: het past nooit perfect. Daarom krijg je van mij altijd een offerte op maat. Om je een idee te geven zie je hiernaast wat een interieurplan voor een gemiddelde ruimte kost.

Wil jij weten wat een interieurplan voor jouw woning precies kost? Vraag een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek van 30 minuten aan, en ontvang jouw offerte binnen 1 week.

Voorkant van een interieurplan voor een woonkamer

Compleet advies voor 1 ruimte: € 950

Richtprijs voor een gemiddelde ruimte, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Onderdelen van een compleet advies
  • Startsessie op locatie (2 uur)
  • Moodboard stijl en sfeer
  • Kleuren en materialen
  • Indeling in 2D
  • 3D-visualisaties
  • Lichtplan
  • Raambekleding
  • Advies voor meubels en accessoires
  • Eindpresentatie bij jou thuis
  • Advies als boekje

Maarre… wordt het dan nog wel mijn eigen stijl?

Geen zorgen: jouw ideeën, stijl en wensen staan voor mij centraal. Het gaat niet om mijn eigen smaak. Ik wil een ruimte ontwerpen waar jíj gelukkig van wordt. Ik tover jouw ideeën om tot een concreet, samenhangend plan, met de juiste kleuren en materialen.